Petržalka porazila Ličartovce

08.05.2004 Celý región

Artmedia Petržalka - Steel Trans Ličartovce 2:0 (0:0)
Góly: 51. Krejči, 75. Mikulič
ŽK: 25. Krejči, 52. J. Ďurica - 27. Krakovský
rozhodcovia: Olšiak - Slyško, Jančovič

Zostavy:
Petržalka: Čobej - Maixner (55. Šoltis), Borbély, Burák, J. Ďurica - Suchánek, G. Straka, J. Kozák, Pinte - Mir. Kozák (61. MIkulič), Krejči (90. Zárecký)
Ličartovce: Vojtaško - Kišš, Bašista (20. Kaminský), Šinglár, Krakovský - T. Šimko (53. M. Adam), Lesniak, Andraščík, Martaus (78. Bicak) - J. Majoroš ml. , Pagor

Michal Hipp (tréner Petržalky): \"Do zápasu sme išli s jednoznačným cieľom vyhrať. Mali sme však veľmi zdatného súpera, s ktorým sme sa v prvom polčase nevedeli vysporiadať. Ličartovce sa prezentovali aktívnou zabezpečenou obranou, nám chýbal predovšetkým pohyb. Počas prestávky som v šatni zvýšil hlas a pomohlo to. Po dôležitom góle Krejčiho súper otvoril hru, čo nám vyhovovalo. Vydarili sa nám striedania, Mikulič so Šoltisom boli prínosom. \"

Jaroslav Rybár (tréner Ličartoviec): \"Bol to otvorený a vyrovnaný duel. Rozhodlo sa však v šestnástkach, kde sme spravili chyby. Z tohto pohľadu je víťazstvo Petržalky zaslúžené. Náš cieľ sme splnili, ale keďže sme túžili po víťazstve, som trochu sklamaný. Mrzí ma, že v druhom polčase sme už nehrali tak aktívne ako pred prestávkou. \"
 

Vyberte región